Heinrich HIMMLER & Traian BASESCU_03…   16 comments


Heinrich HIMMLER & Traian BASESCU_03…

Reclame

16 responses to “Heinrich HIMMLER & Traian BASESCU_03…

Subscribe to comments with RSS.

 1. excelentă suprapunerea de sigle…

  din păcate, nu prea înțeleg legătura dintre Bășexu și Himmler.

  • Iarta-ma. dar banuiesc ai ai o virsta respectabila dar micuta… Nu-mi dau seama in functie de virsta ce soi de istorie ai invata la scoala pe care ai facut-o, si mai ales cit anume ai studiat din tenebrele celui de alII lea razboi mondial…
   Legatura intre HIMMLER si Basescu, de fapt legaturile sint mai multe. In primil si in primul rind amindoi au fost niste canalii ordinare. Daca primul sa zicem ca mai credea fanatic in doctrina national-socialista, cel de al doilea nu CREDE IN NIMIC…NU CREDE IN NIMIC… In al doiela rind, amindoi in numele crezului si necrezului fiecaruia au savirsit o groaza de atrocitati impotriva oamenilor… Primul impotriva strainilor, al doilea impotriva propriului popor… Bla, bla, bla… In alta ordine de idei Ceausescu a fost un erou pentru poporul roman ( care nu l-a inteles in totalitate ) Basescu este diavolul, ucigasul si destramatorul poporului roman… Acum platim, asasinatul de la 25 decembrie 1989… Sint multe de scris si mai ales de povestit… Stiu multe… Vorbesc putin… Pe Ceausesc Istoria are sa-l reabiliteze, pe Basescu, are sa-l arunce in cele patru zari, pentru care ne-a vindut…
   Chiorul dracului…
   Si mai este un aspect. Fii atent!
   Ceausescu, a fost un barbat frumos, si-a iubit tara si nevasta, pe cind Basescu, este un barbat urit, care nu-si iubeste nici tara , nici nevasta… Ce om de stat este acesta???
   Asta este!!.
   Multumesc pentru nedumerire..
   Cu prietenie,
   Adm

   padureaspinzuratilor
   • Domnule Mitucă, vă rog să mă iertați pentru nedumerire.

    Am citit destul de mult despre cel de-al treilea Reich, cam tot ce se găsea acum 20-25 de ani. LA fel și despre toată istoria lumii. Dar am să vă destăinui un secret, să zicem. Am ales să șterg cam totul din memorie, deoarece mi-am dat seama că aproape totul este minciună.

    Așa cum bine știți, istoria este făcută de învingători. Iar „declarațiile“ învinșilor sunt smulse, de cele mai multe ori, după torturi inimaginabile.

    Să vă dau un exemplu: „declarațiile“ învinșilor la Nurnberg au fost smulse prin zdrobirea testiculelor… Mai credeți că acestea sunt adevărate? Ați fi în stare să nu recunoașteți ceea ce vi se impută în timp ce testiculele vă sunt zdrobite? (și sunt sigur că asta e doar o mică parte a torturii pe care au îndurat-o naziștii)

    Naziștii au pornit la război pentru a reface Marele Imperiu German. Dacă porneau la război declarând că luptă împotriva bolșevicilor, fiți sigur că nu ar fi existat niciun acord Ribbentrop-Molotov. Este dovada cea mai clară împotriva minciunilor cazarilor (pretinși evrei).

    Orice război aduce cu sine crime. Simplul fapt că soldații se împușcă unul pe celălalt este CRIMĂ.

    Despre Bășexu ați spus dumneavoastră suficient de multe și de exact. Doar că nu e singurul care a făcut ceea ce a făcut, pentru că fără slugarnici/ce nu ar fi reuușit nimic. Cei din jurul lui sunt la fel de vinovați ca el. LA fel de vinovați sunt și ceilalți/celelalte care au distrus țara de 22 de ani.

    Și, da, plătim pentru faptul că ne-am lăsat manipulați în decembrie 1989. Plătim pentru faptul că nu am știut să rămânem uniți când ne-am văzut „liberi“. Plătim pentru naivitatea noastră.

    Ceaușescu a fost un adevărat patriot. Însă nu el a făcut crimele de care a fost acuzat, ci exact cei care îl acuzau. Cei care l-au fugărit din CC. Cei care s-au înscăunat după uciderea lui.

    Sper că v-a trecut supărarea pe mine. Încerc să înțeleg anumiți oameni, pentru a fi sigur că nu greșesc în privința similitudinilor și afilierilor. Uneori este nevoie de întrebări mai tâmpite, alteori mă prind mai repede.

    Am să închei întrebându-vă cum ați făcut să vă apară și ultimele articole ale blogurilor puse în lista de bloguri?

   • Complexa pledoarie. Sint intru totul de acord cu ea…Asa este…Asa este… Numai ca crimele cretine din timpul razboiului nu ar fi trebuit sa se intimple… dar ce vorbesc eu?…Razboiul este razboi…
    SSinteti o persoana impresionanta. Riguros in exprimare si gindire. Disciplinat in educatie si cultura… Va admir, si in acelasi timp va respect. Va simt putin filogerman. Daca gresesc, imi cer scuze. Eu sint 100%. Studiez si astazi cotloanele intenecate ale celui de al doilea razboi mondial… Este o pasiune arzatoare.
    La lovitura de stat din decembrie 1989, am participat direct. Nu vorbesc despre ce a fost acolo unde am fost, niciodata… Nu simt nevoia sa vorbesc…Nu am revendicat niciodata pozitia asta. Pentru mine eroii sint cei care au ingrasat pamintul prin cimitire…
    Partea proasta a lucrurilor este ca exista printre noi mai multi tradatori decit patrioti… Cu situatia asta este greu sa te bati… Fiecare dintre noi ne luptam cum putem, cu armele comunicarii, cu armele informarii…
    Traim vremuri tulburi…
    Tare imi este frica ca sintem afundati foarte rau… rau de tot…

    Cu respect,
    adm

    padureaspinzuratilor
 2. Aici nu apare Himmler. Pacat.

  Basescu, tot cu celular. Cu cine vorbeste? Doar nu cu Himmler (ptiu drace).
  Oare, nu se indura nici unu’ dintre saldatii din planul secund, sa-i dea casca? Daca face insolatie? Basescu.

  Stefan Zoltan Marina
 3. Domnule Mitucă, aveți dreptate. Sunt și filogerman. Pentru că sunt și filojaponez.

  Există un banc referitor la cele două aliate:

  „Cică un neamț și japo se întâlnesc după război într-o crâșmă, să bea o bere (sau o tărie). Stau ei acolo aproape toată ziua, iar la despărțire, japonezul îi spune neamțului:

  — Data viitoare fără italieni.

  Ambele popoare sunt extrem de harnice, de devotate muncii lor, de respectuoase (sau erau până nu demult) și de inventive. Sunt de admirat și nu mă dau înapoi să fac asta.

  Nici românii nu ar fi mai prejos, dar sunt mult prea pizmași. Mai ales în ultimul timp. Dacă ar gândi precum nemții sau japonezii, ar fi în fruntea lumii.

  Aveți mare dreptate în ceea ce privește definiția eroului. La fel și în ceea ce privește raportul trădător-patriot.

  Acest ultim raport îl pun pe seama unui singur lucru: banul. Când eram mic visam la o lume fără bani, o lume bună, în care oamenii fac ceea ce pot cât pot mai bine. O lume în care cei deștepți îi „conduc“ pe cei mai săraci cu duhul, însă nu așa cum se întâmplă acum. E acea lume în care fiecare știe ce are de făcut, în care toată lumea lucrează pentru toată lumea. Nu ai nevoie de bani pentru că totul este al tuturor. Vrei o pâine, te duci la brutărie și îți alegi ce vrei. Vrei să te relaxezi seara, după o zi de muncă? Te duci la birt și bei cât poți, dar a doua zi ești drepți la 8-9 și faci trebă bună. Sau îți iei acasă și bei cu cine se adună.

  Doar că este cam greu de realizat așa ceva, la scară mare. La scară mică se poate. Și cred că ar fi singura scăpare pe care o mai avem ca oameni liberi. Iar apoi, se pot comasa comunități mai mici, ajungându-se la comunități mari…

  Da, sunt un visător, dar unul care visează cu ochii deschiși.

  Toate cele bune,

  Alex

  • Si eu cred in definitiile comunismului ( oricum doctrinar, conceptul a fost aruncat peste lume tot de catre evrei ( eu le spun ca sint aceeasi apa cu arabii, tu le spui cazari … cine stie cine are dreptate…cince stie. ) oricum un lucru este cert… Profetiile lui Adolf HITLER ( referitoare la visul Marii Germanii s-au adevarit ) si cu asta ai avut dreptate, AXA BERLIN _ TOKYO a fost reinnodata, refacuta, este GATA…gata!… Povestioara de mai sus cu snapsul baut la repezeala are un mare simbure de adevar, numai ca trebuia adaugata si intoarcerea armelor de catre Romania, cu un Maresal arestat ca Ceausescu si tradat ca Ceausescu, ba mai mult asasinat ca Ceausescu… Diferentele dintre cei doi sint intr-adevar uriase – dar nu-i locul sa le dezvolt acum si aici – Sint ferm convins ca le stiti si d-voastra si sinteti de acord cu ele… De! asta este viata…
   Eu sint ferm convins ca daca pierdeam razboiul ca aliati ai nemtilor, alta ne-ar fi fost istoria acum…
   Dar asa ce-am facut?… I-am tradat pe nemtii, de dragul rusilor ( sau a promisiunilor lor )…Imediat dupa 1989, i-a tradat si le-am aratat curul la rusi de dragul si promisiunile americanilor… si tot asa…ne jucam de-a istoria…
   Periculoase si infantile jocuri…
   Acum dupa mai bine de 50 de ani… se pune intrebarea cine a fost invingator si cine invins in al doilea razboi??
   GERMANIA, a pierdut razboiul?
   ROMANIA, l-a cistigat?…
   La ce mese din cancelariile europeene mai sta Romania asa cum a stat Maresalul la taclale cu Fuhrerul… Mincare de varza…Si tot noi cu coada pe sus… Tot noi am votat ca smintitii un alt smintit care se da cu curul de pamint sa ne stearga ca natie… Sintem dezbinati, pentru ca se pare ca nu putem fi uniti… Ce soi de cartofi maninca germanii de sint uniti si nationalisti si cartofii nostrii ce dracului au??…
   Ma intreb pina imi plesnesc creerii…
   Dupa ce i-am tradat pe nemti in al doilea razboi, credeti ca ei vor mai avea incredere in noi vreodata, pentru un proiec serios…
   Mai sanatoase relatii au cu rusii…Iacata!!… Inteleg amindoua partile… Dar mai marii nostrii nu invata nimic, pentru ca nu au citit niciodata nimic… Cum dracului de i-am votat ?… Cum dracului de ne-au furat…in halul asta…?
   Nu stiu si poate nu voi intelege niciodata…
   Multumesc pentru comunicare…
   Cu mare bucurie astept daca vreti sa continuam thema aceasta de discutie…
   Pina atunci,

   La buna si dreapta vedere!!..
   Andrei…

   padureaspinzuratilor
   • Sigur că vreau să continuăm discuția. Am să formulez un răspuns zilele acestea.

    Toate cele bune,

    Alex

   • Așa cum am promis, a venit vremea să formulez răspunsul, pentru a putea continua această discuție, care mie mi se pare interesantă.

    Legat de cazari și evrei: din ceea ce am citit am dedus că evreii nu ar mai exista. Cu ceva timp în urmă ajunsesem chiar la concluzia că nici măcar nu au reușit să plece din Egipt. Legat de aceeași chestiune, știți că au fost descoperite scheletele unor umanoizi cu înălțimi cuprinse între 3 și 5 metri. În Africa.

    Tot legat de evrei și cazari, dacă ne luăm după cum îi prezintă VT pe evrei, aceștia nu ar fi fost în stare să facă ceea ce fac ceic are se dau evrei acum. Cel puțin, asta este părerea mea.

    Și aici apar câteva chestiuni interesante, pe care foarte puțină lume le bagă în seamă vreodată:

    – mutilarea religioasă la evrei se întâmplă doar la bărbați. Însă cazarii (evreii actuali) se recunosc ca fiind „evrei“ doar după mamă… Trageți dvs. concluziile.

    – Societatea actuală pretins evreiască este una matriarhală și destul de abrutizantă pentru băieți. (aceasta se practică și în SUA de peste 60 de ani)

    – Musulmanii, despre care se pretinde că se trag din evrei și despre care și dvs. considerați că sunt cam același lucru cu evreii (de unde ar putea să fi răsărit și termenul de semit, care înseamnă atât evreu cât și musulman. Și iarăși trageți dvs. concluziile referitoare la anti-semitism și toate celelalte), practică mutilarea religioasă și la fete. Lucru pe care societatea matriarhală cazară nu îl poate suporta. De aici și legea de interdicție a oricărei mutilări sexuale religioase la femeile din SUA (dar nu știu să existe așa ceva și în Izdrael (ca să fiu decent în exprimare)) și războiul mutilării forțate a tuturor băieților din SUA (iar porștii de sud-coreeni s-au luat după ei, considerând că acesta este motivul pentru care sunt atât de puternici și înstăriți…)

    – bunătatea celor care apar în VT ca fiind evrei. VT-ul apare ca o carte cu visele de libertate ale unei nații însclavizate, evreimea. Tot în VT apare și propoziția: „Cei din urmă vor fi cei dintâi“.

    – să spunem că o parte din evrei ar fi reușit să treacă marea și să fugă din Egipt așa cum se scrie în VT. Partea cu pământul făgăduinței este iarăși un joc de cuvinte, care nu dorește absolut deloc să facă vreo referire la vreun teritoriu fizic.

    – probabil intrând în posesia scrierilor evreilor, liderii cazari, renumiți pentru cruzimea lor și fiind aproape exterminați, au ucis orice urmă de evreu și au preluat totul de la ei. De atunci au început să facă tot ce le-a stat în putință pentru a îndeplini acea propoziție de care spuneam mai sus. Iar apogeul se petrece acum.

    – și nu în ultimul rând, dovada cea mai clară a diferenței dintre cele două rase (evreiască și cazară), pe lângă ceea ce spuneam mai sus legat de modul în care se recunosc, dar se mutilează aiurea, este dată de culoarea pielii. Evreii adevărați aveau aceeași culoare a pielii cu musulmanii: măslinie. Cei care se pretind evrei acum sunt albi. Da, mai sunt și unii care sunt măslinii. E posibil să fie din încrucișări, de vreme ce mamele lor nu sunt identificabile și pot contribui la producerea de viitori cazari, fără ca tatăl să trebuiască să fie din aceeași seminție.

    În mare, eu îi consider pe adevărații evrei ca fiind acei uriași ale căror oseminte s-au găsit în multe locuri din lume. Ceea ce nu înseamnă că au evadat. Poate însemna la fel de bine, lucru pe care tind să îl cred, că au fost duși încolo și-ncoace pentru a îndeplini anumite munci, deoarece se presupune că aveau o forță fizică pe măsura dimensiunilor.

    Despre Ceaușescu și Himmler și diferențele dintre ei: cum am spus nu știu mai nimic despre adevăratul Himmler. Acum 22 de ani nu știam nici despre adevăratul Ceaușescu, decât foarte puține istorisiri. Nu a fost prezentat vreodată ca un naționalist, pentru că nu s-a dorit să se știe adevărul. Ne bucurăm acum că am avut șansa să aflăm adevărul și să înțelegem faptul că a fost asasinat pentru naționalismul său. Tot pe această linie ar putea fi pus, oarecum, și Saddam Hussein. Ucis tot de cazari și tot pentru faptul că a refuzat să pună țara la picioarele lor. Și, bineînțeles, Lech Kaczyński, care a plătit pentru trufia sa împreună cu toată suita.

    Să vedem ce va păți, dacă va păți ceva, premierul portughez care a declarat că Portocalia nu mai are nevoie de FMI pentru împrumuturi și sfaturi (sau ceva asemănător. voi scrie curând despre asta)

    Părerea mea e că nu contează lângă ne-am fi aflat la finalu celui de-al doilea răzbel. În primul rând, dacă eram de partea Axei, ce s-ar mai fi bucurat marile puteri… Ce ne mai despărțeau la loc… Dar terminând alături de Antantă, ne-am ales doar cu câteva milioane de deportați, câteva sute de milioane de dolari plătiți oricui și pentru orice motiv și cu uciderea unor lideri care ar fi putut scăpa țara de dezastru. Dar am rămas uniți și, după ce a dispărut Dej, am avut noroc de un conducător naționalist, pe care însă, poporul nu l-a cunoscut cum trebuia. De ce? Pentru că până la Dumnezeu te mănâncă sfinții, parcă. Așa s-a întâmplat și în cazul nostru. Ceic are picurau otrava în urechile prostimii erau plătiți din afară să își ducă treaba la bun sfârșit. Apoi, pentru că românul modern nu mai este ce a fost înainte. Și nu seamănă de nicio culoare cu neamțul sau japonezul. Și așa, mulțimea l-a perceput pe Ceaușescu ca fiind dracul…

    Este normal că am fost tratați ca niște cururi de către Antantă, de vreme ce nu am avut tăria de caracter să rămânem alături de Axă.

    ÎNSĂ… această decizie a fost luată de mizeria de rege pe care o aveam atunci: Carol al II-lea. Care nu decidea nimic de capul lui, toate deciziile sale, inclusiv uciderea lui Zelea-Codreanu, a celorlalți naționaliști (decemvirii și nicodinii) a fost opera cîțelei cazare care îi luase mințile fustangiului de carol (numele ei nici nu mai merită pomenit). Aceeași decizie de întoarcere a armelor a fost luată tot de javra aceea. Doar știți că bolșevicii nu au fost decât cazari care au terfelit ideea de comunism, de putere a maselor, tocmai pentru ca acestea să nu își mai dorească vreodată „să aibă puterea“…

    Deci, nu poporul român a fost cel care poartă vina pentru trădarea rușinoasă care a dus la distrugerea Axei. Dacă Antonescu l-ar fi dat jos pe rege, și odată cu el ar fi alungat-o din țară pe împuțita aia, soarta războiului ar fi fost alta. Și, cu siguranță, soarta întregii lumi.

    Unii spun că aceiași cazari ar fi sponsorizat și pe unii și pe alții. Se prea poate, iar dovezile dau dreptate celor care susțin asta.

    Cât despre ăștia de ne sug sângele de 22 de ani… Am fost atât de bucuroși că am scăpat de „dracul“ încât nu am fost în stare să vedem că am dat de tac-su. Câți dintre români știau în 1989 că Iliescu nu este decât un șarpe pe care Ceaușeștii l-au crecut și l-au ținut pe lângă ei? Cred că foarte puțini. Câți știam că Roman, Brucan și tot neamul lor cel adormit nu erau decât păpușile cazarilor puși pe distrus țara noastră și realizările întregului popor?

    Iar ceea ce e mai trist, câți își dau seama de asta acum? Câți realizează că ăștia nu fac decât să pună România în curul gol pe tavă cazarilor? Când aud oameni care apreciază ceea ce a făcut de exemplu un Patriciu, mi se ridică părul pe spinare… Când aceștia sunt dintre ai tăi, te întrebi cu ce ai greșit de din oameni inteligenți s-au transformat în înghițitori de minciuni la comandă?

    Scriam de greci, pe care românii îi catalogau ca puturoșii Ioropei. Iată că acum africanii fac „revoluții“. Este evident că sunt comandate și că sunt sprijinte de aceiași cazari și că după ce se termină treaba, africanii vor cunoaște o „perioadă de progres“ în urma unor împrumuturi de la FMI și altele… Este clar că asta este șansa celor care au furat termenul de evreu de a desăvârși ceea ce visau evreii: „cei din urmă vor fi cei dintâi“.

    Însă totul se îndreaptă spre mai mult de atât: un control drăcesc al orice și o otrăvire „științifică“ a întregii populații. Scopul este, încep să cred din ce în ce mai mult, de a reduce numărul „fericiților“ la doar câteva sute de milioane care să fie sclavii cazarilor și care să îi țină pe aceștia în puful pe care consideră că îl merită. (când nu poți distruge prin război, deși nu e o problemă pentru ei un război, vedeți cel din Irak, distruge economic)

    De aceea am spus că șansa oamenilor de a scăpa pentru totdeauna de această nație ordinară este refuzul folosirii banului. În orice, oriunde și pentru orice scop. Când vor putea săf acă asta oamenii se vor elibera de unul dintre cele mai mari pericole. Luat din orice punct de vedere, inclusiv și mai ales spiritual.

    Sper că nu v-am amețit prea tare cu ideile mele și că am fost cât de cât coerent. Discuția rămâne deschisă din partea mea.

    Toate cele bune,

    Alex

   • Mda… pare si se pare ca totul se leaga intr-o logica holocaustica… Multe dintre informsatiile pe care mi le dati aici, nu le cunosteam…Dar gindindu-ma, logicind nervos, aimi dau seama ca lucrurile se leaga si se par a fi ceea ce percepem noi acum… Despre tradare si tradatori, numai de „bine”…Ce rost are sa mai vorbim… Dar de reabilitatul Tradator Pacepa, Ce parare aveti… Sint de acord cu d-voastra… Chestia ca am ramas uniti, simt eu ca a fost o ghidusoe vremelnica, fata de ce ni se pregateste astazi… S-or redesena granitele Europei?…Tot ce se poate… Ce sintem noi doi in aceasta ecuatie?…In cel mai fericit caz fericitii posesori ai unor ochelari cu, care putem vedea si intelege lucrurile in 3D…
    Multumesc pentru atentia convorbirii
    Cu prietenie,
    adm

    padureaspinzuratilor
 4. Pingback: ei și noi « lumea răzvrătiţilor

 5. vă răspund aici la ce mi-ați răspuns dvs., pentru că nu mai există buton de răspuns în acel loc.

  e foarte posibil, după câte se pare și înțeleg și cred eu, că Europa va deveni ceva identic cu SUA. Un mare fâs, adică, dar mare. Multe din cele ce se întâmplă acolo se vor întâmpl, bineînețeles, și la noi.

  Noi suntem doi cârtitori care cârtesc în van. Pentru a face ceva sănătos, e nevoie de o masă de oameni care să fie de acord cu anumite idei și care să lupte pentru a le pune în practică. Din păcate, nici mișcarea legionară nu mai e ce a fost pentru simplul motiv că a fost infiltrată de foști (și actuali) securiști, pentru a o domoli și a împiedica ridicarea acesteia la ce a fost în perioada interbelică și belică. Doar PPP (Partidul Pentru Patrie) ar mai fi una dintre speranțe.

  Ochelari 3D? JAponezii de la Toshiba, dacă nu mă înșel, au scos deja de vreo câțiva ani, iarăși, dacă nu mă înșel, ecrane 3D care nu necesită purtarea ochelarilor speciali. Vor să scoată în viitorul apropiat și ecrane mai mari, de peste 40 și 50 de inci. Dacă nu mă înșel, cred că am scris și la mine despre această știre.

  Ce să mai spun? Mă bucură faptul că avem păreri destul de asemănătoare, însă nu m-ar fi deranjat să fi fost invers.

  Lumea a uitat să discute, să analizeze, să poarte o conversație în contradictoriu din care să filtreze varianta aproape perfectă. Iată încă un motiv pentru care piticul german își face de cap prin populațiile vorbitoare de limba engleză.

  Referitor la Dracul din Ei… Nu vă supărați pe mine, dar nu cred că ar exista draci. Consider că este doar o metaforă sau, în cel mai rău caz, un fel de a spune. Și de cele mai multe ori, o sperietoare pentru copiii care nu sunt cuminți.

  Toate cele bune cu toată stima,

  Alex

  • Esti teribil de serios…Pe cuvint… Dracul este sinonimul Nmicului din fiecare dintre noi… Nu cred sa cirtim…. ci doar gindim cu voce tare scrisa… Iar la momentul marii despartiri nu ne va parea rau ca am trecut si pe aici…
   In general eu nu cred in ce baseste omul pe aici pe acest pamint, si ca totul nu este decit (poate ) un experiment de gradina zoologica spatiala…Atita timp cit raportat la timpul cosmic traim cca, 65 – 85 de ani chiar nu este important ce mai incurcam noi – oamenii – pe aici… Asa cred… restul este un 3D urias infernal in care fiecare isi vede curul fiecaruia….si isi verifica consistenta si adn-ul cacatului sa se poata lamuri ce a mincat si baut celalalt de linga el… Rigiieli ancestrale… Ne ducem invirtindu-ne de nu ne vedem…
   Cred ca restul este doar analiza unor ochi de sticla din spatiu…
   Ar fi culmea sa credem c-am fi unici si chiar unicii din Universa…

   cu preietenie si respect,
   adm

   padureaspinzuratilor
   • :)))))))))))))))))))))))))))

    Se pare că v-am cam exasperat cu „seriozitatea“ mea. Ideea e că nu știu cât de mult pot abera, așa că prefer să par mai serios decât sunt.

    M-ați amuzat teribil cu răspunsul dvs. Cu siguranță nu ne va părea rău că am trecut pe aici.

    Ceea ce spuneți este foarte posibil să fie adevărat. Este unul dintre motivele pentru care încă nimeni nu a găsit un răspuns concret la multitudinea de limbi, dar mai ales de rase.

    Până acum ceva și eu credeam într-o ființă supranaturală care nu are nimic mai bun de făcut decât să stea și să ne urmărească fiecare pas și fiecare bășină unde, când și de ce o tragem. Eu consider că m-am deșteptat, renunțând să mai cred că o asemenea ființă, evoluată atât de mult, nu ar avea altceva mai bun de făcut decât să își piardă vremea cu noi. Chiar dacă trăim doar o frântură din timpul uriaș, probabil infinit al „vieții“ acelei ființe.

    Și cu ceva itmp în urmă, un amic m-a întrebat, după o noapte maraton de filozofări mai mult sau mai puțin înțelepte ce aș spune dacă de fapt nu s-ar mai întâmpla nimic după ce punem mâinile pe piept. Dacă ni s-ar stinge lumina precum roboților scoși din funcțiune. Și i-am răspuns același lucru: este foarte posibil.

    Însă în cazul meu există o anumită incertitudine, deoarece am fost odată foarte aproape de momentul plecării din această lume. Și nu îmi aduc aminte să se fi stins lumina, ci dimpotrivă… Doar că am fost împins de la spate de un domn (tatăl celei care mă ținea la fund urcată în crâca mea, neștiind să înoate iar eu știind de abia câteva săptămâni) și am dat din picioare, mergând pe fundul lacului, ajungând la mal și revenindu-mi imediat…

    Sincer, trufia celor care cred cu tărie că sunt unici în Univers îmi produce explozie de neuron. Aceeași teamă de necunoscut, de nou, de învățătură, de cunoștințe… Iar partea cea mai haioasă e că se tem de moarte deși sunt siguri că se duc în Rai… Păi ar fi cel mai bun motiv de bucurie! Și plâng, ca niște egoiști/ste ce sunt, după cei care au plecat, deși sunt convinși că se duc în Rai… În loc să se bucure pentru că a scăpat de necazurile vieții pământene ei/ele plâng de mama focului….

    Toate cele bune domnule Mitucă.

    Alex

   • Se pare ca luam o pauza intr-ale analizelor catacombe… Eu sint ferm convins ca sintem un accident , o ghidusie scapate de sub control… Numai ca porcariile de care eram in stare erau atit de interesante pentru loborantii de sus, incit ne-au permis sa mai zabovim o CLIPA…traind in acelasi timp in toate cele trei planuri ale fizicii … Trecut, prezent si viitor… Chestia cu spaga se pare ca i-a amuzat cel mai mult… Dai spaga doar sa poti zabovi mai mult in ce plan ti-a placut, adica trecut…prezent si viitor…
    Leprele care ne conduc se pare ca au platit bani grei dorind sa traiasca in Viitor… Si chiar credc asint deja in Viitor… ( Apropo de bani, bani…)
    Boii dracului!…

    la buna vedere
    adm

    padureaspinzuratilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: